Barn & ungdom

När?:
Onsdagar kl 18.00

Var?:
Vi samlas vid Ceresstugan (där alla MTB-leder startar) invid Stalls Backe.

Hur?:
Vi cyklar i skogen! Olika teknikövningar och balansövningar blandas med cykling över stock och sten. Finns intresse att börja tävla hjälper föreningen till med det.

För vem?:
CK Ceres barn & ungdomsträning riktar sig till barn och ungdomar mellan 6-17 år. Barn mellan 6-8 år bör ha sin förälder närvarande, åtminstone de första träningstillfällena. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av MTB-cykling för att kunna vara med, alla är välkomna

Vad behövs?:
För att kunna delta i träningen krävs att man har en väl fungerande MTB cykel med minst 20″ hjul. Vi kräver också att man har en hel och godkänd cykelhjälm. I övrigt rekomenderas oömma kläder (typ träningskläder).

Medlemsskap:
Bli gärna medlem i CK Ceres. Klicka på ”Ny medlem” i huvudmenyn längst upp på sidan för att få mer info om hur mycket det kostar och hur du går tillväga för att lösa medlemskap.

Kontkta oss om du undrar något:
Huvudansvariga ledare: Henrik Öberg: 072-2327121  mail: henkeoberg@outlook.com  Niclas J Rosenberg: 0708-958640  mail: niclas@cykelosport.com

Välkommen!

3 Responses to Barn & ungdom

 1. Heidi skriver:

  Hej, jag undrar om ni ska fortsätta med en ungdomsgrupp i terräng i år igen? Mvh Jonathan Schürs mamma

  • Robby skriver:

   Jag har hört att det ska dra igång så småningom om. Mer info kommer då upp på hemsidan.
   Mvh webbmaster

   • Olle.Stålberg skriver:

    Vi söker efter en P10-12 som kan ingå i CK-Dainons lag för tempo SM. Vi hade vunnit förra året om vi bara förberätt oss med en tredje person. Bästa hälsningar Olle Stålberg ungdomsledare Dainon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *