Ullmax beställning

Köp Ullmax kläder t.ex. underställ, strumpor mm och stöd samtidigt CK Ceres ekonomiskt. Lägg din beställning samband med den medlemsträff som kommer att äga rum den 15 dec, då hinner kläderna komma innan jul enligt Ullmax. Under medlemsträffen finns möjlighet att prova hela Ullmax-sortimentet.

Skicka ett mail till rsandell@hotmail.com med din beställning. Använd och bifoga orderbladet om du vill. Senast 15 dec för denna beställning. Fler kommande gemensamma beställningar annonseras på ckceres.com.

Mycket av kläderna finns att prova och hänger i en väska i klubblokalen och ännu fler kan man se på www.ullmax.se. Öppet köp till och med 9/1 2012. Sprid detta till så många som möjligt, alla inte bara medlemmar kan göra beställning.

Ullmax – Bäst i test

Test i Glid

Ullmax katalog

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ullmax beställning

  1. Robby skriver:

    Du kan alltid beställa kläder på egen hand och samtidigt stödja CK Ceres, då betalar du frakten själv Klicka på länken under ”kläder –> Ullmax”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *