Säsongsavslutningsfest!

Lördagen den 16:e oktober kl 18.30 är det dags för avslutningsfest. Festligheterna kommer att äga rum i vår klubblokal (Malmgatan 6 i Katrineholm). Under kvällen kommer det bjudas på mat och dryck, det kommer att hållas prisutdelning för KM-serien där alla som deltagit i minst en deltävling har chans att vinna ett pris och givetvis blir det Carpmans Quiz 🙂 Vi kommer även att uppmärksamma medlemmar som gjort det där lilla extra under den gångna säsongen.

Det kommer att serveras en landgång med tillhörande dryck (läsk, vatten eller ett glas vin alt öl). Desserten består av kaffe och tårta.

Anmälan görs via nedanstående länk. Om ni är flera i sällskapet gör ni en anmälan/person. Anmälan är bindande, dvs ingen återbetalning av avgiften om du inte kan komma. För att anmälan ska vara komplett betalar du in 75:-/person till Swish.nr: 123 570 4366. Sista anmälan: 10: oktober.

Länk för anmälan

Innan festligheterna hänger de som vill med på en cykeltur (grusvägar) på ca 1h30min.
Samling vid klubblokalen (Malmgatan 6) kl 14:30. Efter turen kan du ta en bastu i klubblokalen. Till detta krävs ingen föranmälan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *