Säsongsavslutning

Lördagen den 17:e oktober är det dags för säsongsavslutning för vår äldre medlemmar (våra yngre medlemmar har sin avslutning onsdagen den 16/9). Avslutningen består av två delar: Ett MTB-race på dagen och avslutningsfest på kvällen.

MTB-racet (som också är final i KM-serien) startar kl 12.00 vid Ceres-Stugan. Vi kommer att köra X varv på en relativt lättåkt varvbana. Du behöver inte ha varit med i någon tidigare deltävling i KM-serien för att delta, alla medlemmar över 17 år är välkomna att vara med och köra. Efter racet bjuds det på grillad korv och dryck.

Avslutningsfesten äger rum i ComMat:s lokaler på Västgötagatan 16 och drar igång kl 18.00. Under kvällen bjuds det på en filébuffe (kyckling, fläsk och lax). Till det serveras det potatisgratäng och sallad.
Till maten ingår 2st glas vin alt. öl. Naturligtvis finns det alkoholfria alternativ.
Efter maten blir det kaffe med mjuk kaka.
Bar med humana priser håller öppet till kl 00:00.
Under kvällen kommer det bl.a hållas prisutdelningar och givetvis återkommer Stefans populära Ceres-quiz 🙂
Festligheterna avslutas senast kl 01:00
Väl mött.

Anmälan görs genom att Swisha 100:-/person till Ceres Swish.nr: 1235704366 Skriv: ”Avslutningsfest” i meddelandefältet. Ingen återbetalning vid förhinder.
Anmäl dig senast måndagen den 12 oktober.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *