Byte av passersystem

Den 7 februari kommer klubblokalens passersystem att bytas ut. I det nya passersystemet finns också ett larm kopplat. Du som idag har ett passerkort till lokalen kommer att behöva hämta ut en tagg till det nya. Du som inte har tillgång till lokalen kan kontakta lokalansvarige Göran Pettersson för att kvittera ut en tagg. Göran har telefonnummer 0709315766. Du hämta ut den nya taggen på följande vis: Söndagen den 27:e januari samt Söndagen den 3:e februari kan du under tiden för försäljning av Bingolotter, 14-18, besöka lokalen och få din nya tagg. Alternativt tar du kontakt med Göran för att bestämma tid för att hämta den. Du behöver också ange en 4-siffrig kod när du kvitterar ut taggen.

 

Larmet kopplas ur och dörren öppnas när du berört tagg-läsaren på utsidan samt knappat din 4-siffriga kod så du behöver inte vara orolig för att du går in i ett larmat område. Vid utpassering behöver den siste person som lämnar lokalen larma på genom att ange sin 4-siffriga kod i knappsatsen som sitter innanför dörren. Dörren öppnas från insidan precis som idag med knappen på insidan. Förändringarna äger alltså rum den 7 februari till dess är det gamla korten som gäller.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *