Motion / Träning

Schema/planering motionscykling på landsväg 2018:
Klickar du på nedanstående länk kommer du kunna läsa vår planering för motionscyklingen på landsväg inför 2018, på schemat ser du vem/vilka som är ledare och vilken rutt vi planerar att åka. Som synes är det några luckor i schemat, men var inte orolig, det kommer att finnas ledare på plats vid samtliga pass.

Program-CK-Ceres-motionscykling -2018 2

När?:
Landsvägscykling: Onsdagar kl: 18.00. MTB: Torsdagar kl: 18.30 (18.00 september) Säsongen för mountainbike pågår fram till oktober. Säsongsavslutning vid KM-finalen första helgen i oktober. Landsvägscyklingen pågår fram till mitten av september.

Var?:
Båda passen utgår från CK Ceres klubblokal på Malmgatan 6 i Katrineholm.

Hur?:
Vi delar upp oss i olika grupper beroende på kapacitet och erfarenhet. Ingen ska bli ifrånkörd samtidigt som de som vill cykla fortare ska få möjlighet att göra det. Teknikövningar och tips och trix hur du blir än bättre cyklist.

För vem?:
Alla är välkomna, du behöver inte vara medlem för att prova på. Tycker du det är roligt och vill fortsätta blir vi glada om du vill bli medlem i CK Ceres.

Vad behövs?:
För att kunna delta i träningen krävs att man har en väl fungerande landsvägscykel och en godkänd cykelhjälm.

Medlemskap:
Bli gärna medlem i CK Ceres. Klicka på ”Ny medlem” i huvudmenyn längst upp på sidan för att få mer info om hur mycket det kostar och hur du går tillväga för att bli medlem.

Kontakta oss om du undrar något:
Janne Jonsson: 0738735440, mail: j.b.jonsson@tele2.se

– Dokument om gruppcykling

-Foton från motionsträning

Skrolla till toppen