Barn & ungdom

När?:
Torsdagar kl 18.00-19.30 (cirka). Säsongen 2018 börjar den 12:e april

Var?:
Vi samlas vid gamla skyttebanan vid Stalls Backe.

Hur?:
Vi cyklar i skogen! Olika teknikövningar och balansövningar blandas med cykling över stock och sten. Finns intresse att börja tävla hjälper föreningen till med det.

För vem?:
CK Ceres barn & ungdomsträning riktar sig till barn och ungdomar mellan 6-17 år. Barn mellan 6-8 år bör ha sin förälder närvarande, åtminstone de första träningstillfällena. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av MTB-cykling för att kunna vara med, alla är välkomna!

Föräldrar får också vara med och cykla under träningarna!

Vad behövs?:
För att kunna delta i träningen krävs att man har en väl fungerande MTB cykel med minst 20″ hjul. Vi kräver också att man har en hel och godkänd cykelhjälm. I övrigt rekomenderas oömma kläder (typ träningskläder).

Medlemsskap:
Bli gärna medlem i CK Ceres. Klicka på ”Ny medlem” i huvudmenyn längst upp på sidan för att få mer info om hur mycket det kostar och hur du går tillväga för att bli medlem.

Lånecykel:
Föreningen har ett begränsat antal lånecyklar med 26″-hjul passandes personer som är mellan 150-170cm långa. Om man inte har någon MTB-cykel men ändå vill prova att cykla mountaibike så finns möjligheten att låna cykel från CK Ceres. För att göra detta kontaktar man någon av nedanstående ledare minst två dagar innan träningen för att boka en cykel.

Kontkta oss om du undrar något:
Huvudansvariga ledare: Henrik Öberg: 072-2327121  mail: henkeoberg@outlook.com  Niclas J Rosenberg: 0708-958640  mail: niclas@cykelosport.com

Välkommen!

5 kommentarer till Barn & ungdom

 1. Heidi skriver:

  Hej, jag undrar om ni ska fortsätta med en ungdomsgrupp i terräng i år igen? Mvh Jonathan Schürs mamma

  • Robby skriver:

   Jag har hört att det ska dra igång så småningom om. Mer info kommer då upp på hemsidan.
   Mvh webbmaster

   • Olle.Stålberg skriver:

    Vi söker efter en P10-12 som kan ingå i CK-Dainons lag för tempo SM. Vi hade vunnit förra året om vi bara förberätt oss med en tredje person. Bästa hälsningar Olle Stålberg ungdomsledare Dainon.

 2. Angelica skriver:

  Hej! Har en son på 4,5 år som älskar o cykla. Hur ser hans chanser på o kunna vara med i en barngrupp? Han pratar om att vara med i någon sorts cykelklubb. Mvh mamma Angelica

 3. wildrat666 skriver:

  hej

  har ett barn 5år på väg mot 6år. Hur ser det ut till våren med träning för barn? Ser att Ni har en 6 års gräns.vad kan Ni rekommendera för cykel att börja med? (naturligtvis köper jag den Hos Niclas på cykel o sport)
  jag vet att min son vill börja cykla och gillar asfalt mycket.
  mvh mattias

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *