Årsmöte

Onsdagen den 25/11 kl 18.30 äger Cykelklubben Ceres årsmöte rum i Sörmland Vattens lokaler på Vingåkersvägen 18.

Med anledning av pandemin kommer årsmötet att genomföras med begränsat antal fysiskt närvarande deltagare och där de som  inte får plats att närvara fysiskt har möjlighet att delta via Microsoft Teams istället. Vi har begränsat antalet platser till 10 st  personer i Sörmland Vattens lokaler på Vingåkersvägen 18. Det är ”först till kvarn-principen” som gäller om du vill boka en plats och du bokar din plats via följande länk:

Anmälningsformulär

Du som inte får plats eller inte vill/kan delta fysiskt vid mötet kan som sagt delta via Microsoft Teams. Det kommer även finnas möjlighet att delta via telefon. Hur allt detta kommer att gå till kommer att beskrivas i ett mail som skickas ut till de som anmält sig till årsmötet.

För att kunna hantera detta behöver alla anmäla sitt deltagande till årsmötet via ovanstående länk. När antalet fysiska platser är fyllda (först till kvarn), kommer resterande personer få ett mail med en länk till det digitala mötet och där även ett telefonnummer finns angivet. Även de som kan närvara fysiskt kommer att få en mailbekräftelse på det.

I de nedanstående länkarna hittar ni dagordning, ekonomiska rapporter samt verksamhetsberättelse.

CK Ceres ekonomisk rapport 2019-2020 uppdelad per verksamhet

CK Ceres ekonomisk rapport 2019-2020

Dagordning till årsmöte 2020

CK Ceres versamhetsberättelse 2019-2020

Motioner skickas till niclas@cykelosport.com

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *