Hjälp oss med Katrineholms MTB-Arena och bli ledansvarig!

För att hålla våra nya fina MTB-leder i gott skick krävs att dessa underhålls och det är detta vi hoppas att du vill hjälpa till med. Inledningsvis behöver vi 10 st personer som är ansvariga för varsin sträcka. Dessa personer kan givetvis ta hjälp av andra för att sköta underhållet, men det är den ansvarige som ska se till att respektive är i gott skick.

  • Vad innebär det att vara ledansvarig? Du förväntas att minst två gånger per säsong se över din sträcka så att den är i gott skick.
  • Var finns redskap så jag kan ta hand om min sträcka? Klubben har två röjsågar som kan användas, den ena finns i stugan och den andra i klubblokalens källare eller hos Torbjörn Svantesson. I huset finns också tillgång till några krattor, spadar och skottkärra. I stugan (eller hos Cykel & Sport) finns markeringsskyltar för eventuell komplettering.
  • Ditt namn finns på en lista så att andra personer kan kontakta dig om de ser saker på din sträcka som behöver åtgärdas.
  • Om större åtgärder behöver utföras kan du ta hjälp av andra medlemmar att utföra dessa. Du är i dessa fall ansvarig för att iordningsställa detta.

Kontakta Niclas J Rosenberg (niclas@cykelosport.com / 0708958640) om du vill ansvara för en sträcka.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *