Beställning av klubbkläder.

UPPDATERING: Styrelsen har beslutat att alla ersättningsberättigade medlemmar får ett klädbidrag på 1000:- Klädbidraget betalas ut av kassör Stefan Carpman mot uppvisande av kvitto/faktura på inköp av klubbkläder från Bioracer. Ersättningsberättigad är den medlem som utför av styrelsen godkänd återkommande arbetsuppgift. Exempel på en sådan arbetsuppgift är Bingolottoförsäljning, lokalansvarig, barn & ungdomsledare, ledare för vuxengrupperna på MTB eller LVG, ansvarig för något av våra arrangemang. Kontakta Niclas J Rosenberg (0708958640/niclas@cykelosport.com) om du är du osäker på om du är ersättningsberättigad.

Nu går det att beställa de nya klubbkläderna. Kläderna har fått en uppdaterad design men är fortfarande av märket Bioracer. Du lägger din beställning i web-shopen, väljer betalsätt, sedan produceras kläderna och skickas till Cykel & Sport i Katrineholm. Leveranstiden är c:a 6 veckor. Web-shopen är öppen t.o.m måndagen den 9/3. 

Längre ner i detta inlägg finns instruktioner för hur du går till väga för att göra din beställning.

Obs! Medlemmar som deltar i barn & ungdomscyklingen behöver inte beställa sina kläder via web-shopen, för er kommer det finnas kläder (tröjor) att köpa till ytterligare subventionerade priser när träningen drar igång i april. Vill ni ha andra plagg än tröjor (jackor etc) så får ni beställa dessa genom web-shopen.

Det är ett krav att man använder sig av den aktuella/senaste versionen av klubbkläder när man representerar CK Ceres på tävlingsbanan eller vid motionslopp och anledningen till det är enkel: De sponsorer som finns på kläderna har betalt för att synas och ej aktuella kläder har sponsorloggor för vilka vi ej längre får betalt.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta Niclas J Rosenberg: 0708958640

Här kommer inbjudan till CK CERES webshop för inköp av klubbkläder från Bioracer Speedwear.

SHOPEN KOMMER ATT VARA ÖPPEN TILL DEN:

9 MARS  KL. 23:59

MYBIORACER:

För att logga in och skapa ett eget konto på Mybioracer, klicka på följande länk:

https://www.bioracer.be/se/mybioracer/?r=j6RLlxWa0K

Läs PDF filen (Mybioracer inloggning), där finner du mer detaljerad info hur du registrerar ett konto. Har du tidigare ett konto i Mybioracer kan du använda dina registrerade uppgifter.

LEVERANSINFORMATION

Klubben har valt en samlad leverans. Kläderna kommer att levereras förpackade i påsar märkta med beställarens namn cirka 6-7  veckor efter att shopen har stängt. Klubben kommer att informera dig om var och när du kan hämta dina kläder.

ÄNDRING AV BESTÄLLNING

Önskar du ändra storlek eller produkter, måste befintlig beställning raderas och en ny beställning måste göras. Vill du ändra din beställning så kan det göras så länge shoppen är öppen.

Efter att shoppen stängt kan du inte ändra en beställning.

OBS! All ändring måste ske via e-post till: info@bioracer.se

BEKRÄFTELSE

En bekräftelse på din beställning skickas till den e-postadress du angav i samband med beställningen. Kontrollera att den inte hamnar i din skräppost. Om du av någon anledning inte får en bekräftelse, kontakta oss då via e-post till: info@bioracer.se

VÅRA KOLLEKTIONER

Professional – Fokus på träning och tävling:

Valet av material till denna kollektion fokuserar på ventilation, elasticitet och muskelsupport. Kläderna är tillverkade för en upprätt position på cykeln.

Race Proven – Fokus på tävling:

Kollektionen har en atletisk skuren passform med fokus på aerodynamik. Valet av material fokuserar på lättvikt, fart och effektivitet. Dessa kläder är tillverkade för optimal prestation i en aerodynamisk tävlingsposition på cykeln.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID VAL AV PRODUKTER UR DE OLIKA KOLLEKTIONERNA

Race Proven har en tightare passform än Professional, dessa är tillverkade för att göra dig snabbare. Passformen är som bäst när du sitter på cykeln med armarna framåt i tävlingsposition. Framförallt överdelarna kan kännas tighta när du står upp med armarna rakt ner. Här är det viktigt att du provar dig fram. Byxornas snitt är ”snällare” de passar prefekt ihop med både Professional och Race Proven överdelar.

STORLEKAR

Det är viktigt att prova ut din storlek innan beställning. På grund av att kläderna är unikt tillverkade för dig så är det ingen bytes- eller returrätt. Har du inte möjlighet att prova ett plagg kan du använda vår storleksguide. Det finns olika storleksguider för olika produkter.

OBS! Använder du storleksguiden så får du en indikation på din storlek. Bioracer reserverar sig mot att du inte kommer att få en optimal passform efter dina önskemål.

Angående storlekarna så ser du att produkterna finns i st. XXS,XS,S,M,L,XL,XXL osv. och 0,1,2,3,4,5,6 osv. Det är ingen skillnad på storlekarna utan det har med Bioracer databas att göra. En översättningstabell ser ut såhär:

Storlek:

0=XXS / 1=XS / 2=S / 3=M / 4=L / 5=XL / 6=XXL / 7=3XL / 8=4XL / 9=5XL / 10=6XL

Vid eventuella oklarheter, tveka inte att kontakta oss på tel. 0223-23230 eller via e-post till: info@bioracer.se

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *