Inspirationsdag! OBS! Ny plats för mat och föreläsning.

Efter den lyckade Inspritionsdagen förra året beslutades att arrangera en liknande dag även iår. Årets Ispirationsdag kommer att arrangeras Lördagen 22:a februari. Precis som förra året består dagen av två delar: Ett ledarlett spinningpass och en föreläsning med lunch däremellan. Såväl spinningpass, lunch som föreläsning är kostnadsfritt!! Enda kravet för att delta är att du betalt in medlemsavgiften för 2020-års säsong. 

Anmälan gör du genom att klicka på följande länk:  Anmälningsformulär

Program:

  • Kl: 10.00  Spinningpass i STC:s (f.d World Class) lokaler på Vingåkersvägen 10. Spinningledare är Lena Bernström som är en erkänt duktig spinningledare (och cyklist med många SM och NM-medaljer i bagaget). Först till kvarn gäller, det finns 22 platser i spinningsalen.
  • Kl: 12.15 Lunch i Commats lokaler, Västgötagatan 16, (där även föreläsningen kommer att äga rum).
  • Kl: 13.00 Föreläsning i hörsalen i Commats lokaler. Föreläsare är Fredrika Ek från Sundsvall som genomfört ett helt otroligt äventyr då hon ensam cyklade runt jorden, en cykeltur som varade i 1000 dagar!! Innan föreläsningen rekommenderar vi Er att titta på dokumentären om Fredrikas äventyr: ”Jorden runt på 1000 dagar” som finns på SVT Play
  • Länk till filmen: Jorden runt på 1000 dagar
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *