Träningsläger Nora

Välkommen till träningsläger den 8-10 maj i Nora. Detta år väljer vi en ny plats för träningsläger, Nora. Här finns liksom i Isaberg många bra leder och vägar att cykla på. Förslagsvis åker vi kring fredag förmiddag/lunch till Nora och hemresa efter Söndag lunch. Upplägget är detsamma som tidigare år, övernattning och samtliga måltider ingår. Fredag lunch ordnar vi själva. Vi bor på  http://www.akerbyherrgard.se. Sänglinnen ingår och vi har tillgång till såväl gym, bastu och relaxavdelning. Eventuellt kommer också ett klubbmästerskap i biljard ordnas och vem vet om det så småningom kommer att räknas med i den slutliga KM-ställningen. Ceres delsponsrar träningslägret och som deltagare betalar du endast 850 kr. Anmälan sker via denna länk senast den 27 april 2020: https://forms.gle/xg3gxUKuBVeh57jA8

Betalningen ska också vara klubben tillhanda senast den 27 april. Din anmälan är komplett när betalning har skett. Vi har förbokat 25 platser och det är först till kvarn.

Frågor? Kontakta Stefan Carpman (boendet) eller Tobbe Svantesson (banor)

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *