SÄSONGSAVSLUTNING för B&U-sektionen och KM-final!

Lördagen den 5:e oktober kl 12.00 är det dags för säsongsavslutning. Vi håller till vid KAIK klubbhus vid Stalls Backe (inte där vi brukar samlas). Vi avslutar säsongen med en klubbtävling där vi delar upp oss i tre olika startgrupper beroende på ålder och erfarenhet. Efter loppet får alla priser. Givetvis bjuder klubben på korv med bröd, bulle, kaka och dryck! Enda kravet för deltagande är att du löst medlemsavgift för 2019-års säsong.

Efter att B&U-klasserna kört sina race är det dags för de äldre att köra säsongens sista KM-race (MTB). Start kl 13.00.

Anmälan (oavsett ålder) görs här: Anmälningsformulär

Här finner ni resultat från dagen https://www.webscorer.com/14418

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *