Nytt år, nya tag!!

Nu är 2019 här och vi ska gemensamt se till att det blir ett bra år för alla Ceres-medlemmar!

Till att börja med vill vi påminna om medlemsavgiften, vi är övertygade om att Ni som inte betalt helt enkelt glömt bort att göra betalningen och vill fortsätta att vara medlemmar i CK Ceres!

Vi vill dessutom passa på att be om Er hjälp med två saker: Dels behöver vi en arbetsgrupp som tillsammans med styrelsen arbetar fram ett nytt arrangemang som ska ersätta Ceresloppet. Pga det vikande intresset för Ceresloppet i sin nuvarande form valde vi att pausa det arrangemanget och prova något nytt. Tveka inte att ta kontakt med ordförande Niclas J Rosenberg om du vill vara en del av denna arbetsgrupp.

Arbetet med att få till uppmärkta MTB-leder runt Katrineholm är fortfarande på det admistrativa planet, men nu återstår bara ett möte innan vi kan ”sätta spaden i jorden”. Även här behövs en arbetsgrupp som tillsammans med styrelsen ansvarar för detta projekt. Ta kontakt med ordförande Niclas J Rosenberg om du vill vara en del av denna arbetsgrupp.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *