LuciaCykling

På fredag är det dags för den traditionsenliga Luciacyklingen! Iår kommer Luciacyklingen samköras med sista racet i Stable Hill After Dark MTB-Cup.
Det innebär att vi kör en träningstävling på en lättåkt bana (c:a 3 km långt varv) vid Stalls Backe, 50% grusväg och 50% väldigt lättåkt stig. Du kör i ditt egna tempo och ska hinna så många varv som möjligt under 40 minuter.
Öppet för alla och du behöver inte vara medlem i CK Ceres för att delta.Samling kl 18.15 vid den lilla parkeringen invid eljusspåret i anslutning till den gamla skjutbanan vid Stalls Backe. Du behöver en stark lampa och en MTB eller CX-cykel för att kunna delta.
Banan är uppmärkt med reflexfärg.
Efter cyklingen kör vi After Bike i klubblokalen!!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *